Fælge til salg

Kvalitets fælge

MSW OZ Fælge

AEZ FÆLGE

Tølløse Dækcenter

dækmontør med mange års erfaring.

Et dæk er et teknologisk vidunder, som konstant udvikles til at yde endnu bedre vejgreb under almindelige og ekstreme forhold samtidig med, at det sikrer bedre økonomi og lavere rullestøj.

Det kan være sin sag at vælge de rigtige dæk til din bil. Derfor bør du også vælge dæk efter dit kørselsbehov og kørselsmønster. Der er f.eks. stor forskel på at køre korte daglige ture på landevejen og længere på motorvejen, ligesom der er stor forskel på billige dæk og kvalitetsdæk.

Hos Tølløse Dækcenter er vi eksperter i at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke dæk, der dækker dine behov, til den bedste pris. Vi ved alt om vejgreb, rullemodstand, hastighed, belastning og dækstøj. Du kan måske klare dig med helårsdæk, hvis du kun kører lidt, men vi anbefaler vinterdæk & sommerdæk hvis du kører året rundt.

Vi udfører også alt indenfor service og reparation på biler, campingvogne og trailere. Kig forbi vores hjulcenter og få en snak med os.

Tølløse Dækcenter er altid klar til at hjælpe dig

Du er altid velkommen til og kontakte Tølløse Dækcenter for at modtag et godt tilbud på kvalitets dæk og fælge. Ring eller skriv til os og hør hvad vi kan tilbyde dig.

Digemosevej 1, 4340 Tølløse

info@hjulcentret4340.dk

+45 60 55 40 40

Tølløse Dækcenter

Velkommen til Tølløse Dækcenter. Vi kan nu tilbyde vores kunder salg af dæk fælge samt tilbehør, reservedele. Vi har selvfølgelig reparationservice på biler, trailer, samt campingvogne. Og du kan leje opbevaring på vores dækhotel.

Åbningstider

  • Man - fredag: 8-16
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket

Følg med her

Vi lægger løbende tilbud og nyheder op på Facebook. 

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved