Høj kvalitet og god service er vores primære fundament

Velkommen til Tølløse Dækcenter . Vi kan nu tilbyde vores kunder salg af dæk fælge samt tilbehør, reservedele. Vi har selvfølgelig reparationservice på biler, trailer, samt campingvogne. Og du kan leje opbevaring på vores dækhotel.

Konstant fokus på kundens behov

Vi har blik for detaljen

Hos Tølløse Dækcenter er kunden altid i centrum, og vi formår at lytte grundigt til dine ønsker, inden vi påbegynder opgaven. Vores samarbejde med kunden er altid baseret på høj kvalitet og troværdighed. Vi prøver aldrig at bilde dig noget ind, som ikke holder i sidste ende.

Vi er specialister i at kombinere vores erfaring og ekspertise med en praktisk orienteret tankegang og kan dermed give dig konkrete løsningsforslag til din opgave. Ligemeget om det er udskiftning af hjul, autoservice eller produktvejledning du har behov for.

Vi besigtiger gerne din opgave, så vi sammen kan vurdere, hvordan en optimal løsning udføres, når der skal tages hensyn til udseende, holdbarhed og naturligvis økonomi. Vi vurderer, hvordan opgaven lettest kommer i mål, samt hvor lang tid den vil tage. Kontakt os hvis du ønsker yderligere information eller referencer.

Hos Hjulcentret sættes kvalitet meget højt, og vi vil meget hellere bruge ekstra tid på opgaven end at gå på kompromis med vores kvalitetsprincip.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Hjulcenteret i Tølløse. 

[COUNTER_NUMBER id=1127]

Sådan arbejder vi

Vores mission & vision

Gennem vedvarende fokus på innovativ udvikling vil vi arbejde på at blive endnu bedre indenfor autoservice og konstant blive bedre. Firmaet skal udvikle sig til et af de bedste på landsplan og ligge i toppen ift troværdighed og bedste kvalitet for pengene. 

Troværdighed

Høj kvalitet

Innovative

Gode priser

Vi monterer, imens du venter

Tølløse Dækcenter ER ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Du er altid velkommen til og kontakte Hjulcentret-serviceværkstedet for at modtag et godt tilbud på kvalitets dæk og fælge. Ring eller skriv til os og hør hvad vi kan tilbyde dig.

Digemosevej 1, 4340 Tølløse

info@hjulcentret4340.dk

+45 60 55 40 40

Tølløse Dækcenter

Velkommen til Tølløse Dækcenter. Vi kan nu tilbyde vores kunder salg af dæk fælge samt tilbehør, reservedele. Vi har selvfølgelig reparationservice på biler, trailer, samt campingvogne. Og du kan leje opbevaring på vores dækhotel.

Åbningstider

  • Man - fredag: 8-16
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket

Følg med her

Vi lægger løbende tilbud og nyheder op på Facebook. 

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved